На Євробаченні в Ліверпулі захопливо пролунав легендарний «Щедрик» Леонтовича

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Злата Дзюнька заспівала «Щедрик» Миколи Леонтовича разом зі співачкою Марією Яремчук

В англійському Ліверпулі триває прямий етер другого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення-2023. Поки 16 учасників з різних країн світу змагаються за право потрапити до фіналу, на сцені запалили і запрошені українські виконавці. Представниця від України на «Дитячому Євробаченні-2022» Злата Дзюнька заспівала легендарний «Щедрик» Миколи Леонтовича разом зі співачкою Марією Яремчук.

14-річна Злата Дзюнька із Львівщини. Вона представляла Україну в Єревані з авторською піснею «Незламна». Юна співачка – учасниця та лауреатка багатьох конкурсів та фестивалів, зокрема Prague Art Festival (Чехія), Zvaigzdziu sonata 2022 (Литва), Vistula Sounds 2022 (Польща).

Марія Яремчук заспівала в Ліверпулі також композицію свого батька, Назарія Яремчука, «Родина». До слова, ім’я Марії Яремчук в списку українських зірок на сцені Євробачення стало несподіванкою. Вона майже десять років тому представляла Україну на «Євробаченні» з піснею Tick-Tock і посіла шосте місце. Останні п’ять років співачка зупинила свою концертну діяльність, не випускала нових пісень. Тож виступ у Ліверпулі став для Марії великим поверненням на сцену.

Читайте також: Кароль показала залаштунки Євробачення: зустріч з Саніною, Русланою та Данилком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: