Після скандалу співачка Руслана таки виступить на Євробаченні в Ліверпулі: подробиці

Руслана: Вітання з туманного Альбіону! Що вам сказати, я в захваті!
фото з відкритих джерел

Перша переможниця пісенного конкурсу підтвердила цю новину із Великої Британії

Співачка Руслана, яка свого часу принесла Україні першу перемогу на Євробаченні, все ж таки виступить на пісенному конкурсі з Ліверпулю. Про це співачка повідомила на своїй сторінці в соцмережі.

Нагадаємо, нещодавно Русланва Лижичко публічно заявила, що її не запросили на цьогорічне шоу. «Це дивно, що Kalush Orchestra, Jamala, Verka Serduchka – усі виконують пісні, для всіх робляться номери, тобто повноцінні перфоманси на сцені великого Євробачення відбуваються, а Руслани нема. Вона тільки в одному місці буде показана з масовкою», – зауважив чоловік співачки Олександр Ксенофонтов в коментарі пресі.

Згодом цю заяву прокоментували організатори Євробачення, які запевнили, переможницю Євробачення 2004 року Руслану буде включено до програми конкурсу.

І от тепер артистка підтвердила цю новину на своїй сторінці в соцмережі: «Вітання з туманного Альбіону! Сьогодні провела першу репетицію з оркестром та хором English National Opera. Що вам сказати! Я в захваті! То ж 9 травня буде наше перше побачення в Ліверпулі! Запрошую всіх в «єровізійне містечко», де проходитиме #eurofestival. Наступна зустріч буде 12-го, про неї згодом! А 13-го я приєднаюсь до фіналу цьогорічного Eurovision Song Contest  у спеціальному попередньо записаному виступі, знятому в самому серці Києва. Ми символічно з'єднаємо Київ та Ліверпуль. Слоган цьогорічного шоу – «Обʼєднані музикою» – відображає особливий характер 67-го Пісенного конкурсу і демонструє унікальне партнерство між Великою Британією, Україною та містом проведення конкурсу Ліверпулем, щоб показати глядачам усього світу конкурс 2023 року, а також неймовірну силу музики об'єднувати спільноти».

Міжнародний конкурс Євробачення-2023 відбудеться у Ліверпулі від імені України 9 та 11 травня (перший та другий півфінали) та 13 травня (гранд-фінал). 37 країн візьмуть участь у заході. Україну представить гурт TVORCHI з піснею Heart of Steal. Українці виступлять одразу у гранд-фіналі під 19 номером.

Читайте також: Зеленська зустрілася в Лондоні з дружиною президента США та невісткою короля Чарльза

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: