Міка Ньютон вперше заговорила про скандал з переможницею Євробачення, яку підозрюють у плагіаті

В мережі порівнюють дві пісні та пишуть, що Лорін «вкрала композицію в української виконавиці»

Не стихає скандал з переможницею цьогорічного Євробачення, шведською співачкою Лорін, яку запідозрили в плагіаті пісні українки Міки Ньютон. Виконавиця, яка відмовлялася говорити про інцидент, нарешті публічно відреагувала на ситуацію.  

Співачка Міка Ньютон раптово випустила мінусовку свого хіта «В плену», який вийшов ще 16 років тому, і назвала її Same Тatoo. Нагадаємо, Тatoo – так називається пісня, з якою Лорін перемогла на Євробаченні. Також на платформі YouTube Міка додала до назви кліпу на цю пісню приставку Tatoo.

Вперше про те, що цей трек дуже схожий на пісню української співачки Міки Ньютон «У полоні», яка побачила світ ще в 2005 році почали говорити ще в березні, а нині скандал розгорівся з новою силою. В мережі порівнюють дві пісні та пишуть, що Лорін «вкрала композицію в української виконавиці». «Боже мій, це одна і та ж пісня!», «Справді, дуже схоже», «Це не просто схоже, це одна і та ж пісня!», «Ну, нарешті, я вже місяць не можу зрозуміти, яку пісню вона мені нагадує», «Походу буде скандал», – пишуть користувачі з різних країн світу.

Міка Ньютон в березні, коли почав розгоратися скандал, на своїй сторінці в соцмережі пояснила, чому не хоче говорити про це: «Життя надто коротке, щоб сперечатися за пісні, звучать вони однаково чи ні. Хтось з вас думає, що так, хтось – ні. Моя пісня вийшла 2005 року. Будь ласка, припиніть закидати мене повідомленнями і відмітками. Давайте підтримувати одне одного!».

Читайте також: Пішли нахр#н. Легенда «Динамо» розповів, як його доньку-акторку вмовляли повернутися в Москву

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: