Трамп публічно накинувся на Меган Маркл, яка «виявляла кричущу неповагу» до королеви

Експрезидент заявив, що здивований запрошення принца Гаррі на коронацію Чарльза

Колишній президент США Дональд Трамп звинуватив дружину британського принца Гаррі Меган Маркл у неповазі до королеви Єлизавети II. Також він заявив, що здивований тим, що принца Гаррі таки запросили на коронацію батька після всіх звинувачень на адресу королівської родини. Про це він сказав у розмові з британським політиком Найджелом Фараджем у програмі GB News, повідомляє Daily Mail.

Трамп заявив, що покладає великі надії на суботу (цього дня, 6 травня, відбудеться коронація Чарльза III), і висловив повну підтримку королю, додавши, що він «любить країну». Колишній американський президент також віддав шану покійній королеві Єлизаветі II, яка правила «роки та десятиліття без розбіжностей»: «Упродовж десятиліть вона жодного разу не помилялася. Я не можу згадати помилку, яку вона зробила, вона ніколи не викликала суперечок».

А от дружина принца Гаррі Меган Маркл, як вважає Трамп, «виявляла кричущу неповагу» до королеви. Також він засудив Маркла за те, що вона посварила дружину з його сім'єю: «Я думаю, що Меган поводилася дуже неповажно до королеви. Як можна так ставитися до королеви?». За словами Дональда Трампа, він здивований тим, що Чарльз таки покликав молодшого сина на свою коронацію після всіх звинувачень на адресу королівської родини.

Як відомо, неприязнь Дональда Трампа та Меган Маркл один до одного – це відомий факт. Раніше Меган Маркл публічно виступала із жорсткою критикою політики Трампа, коли той був президентом.  Трамп побажав принцові Гаррі удачі, «бо вона йому знадобиться», і зазначив, що сам він «не шанувальник» Меган Маркл.

Читайте також: Бюджет коронації Чарльза III у п’ять разів більший, ніж у його матері: куди підуть гроші

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: