Пугачову обікрали на цвинтарі: російські ЗМІ запустили жорстокий фейк

фото з відкритих джерел

Преса пише, що на похороні Юдашкіна співачку обікрали

Російська співачка Алла Пугачова, яка публічно виступає проти війни в Україні та мешкає нині в Ізраїлі, повернулася до Москви для того, щоб попрощатися з другом Валентином Юдашкіним, який помер в 59 років. На церемонії прощання виконавиця зустрілася з речником Путіна Пєсковим, який кинувся цілувати їй руки. Ця історія дуже не сподобалася російським пропагандистам.

Вчора російські ЗМІ в Інтернеті почали розганяти повідомлення про те, що Пугачова написала заяву до правоохоронних органів у зв'язку з зникненням дорогого годинника Hublot за два мільйони рублів. Нібито їх вкрали під час похорону дизайнера Валентина Юдашкіна на Троєкурівському цвинтарі. ЗМІ цитують саму Аллу Борисівну, яка начебто розповіла: годинник їй подарували позаминулого дня народження випускники «Фактора А».

Видання почали розповсюджувати неперевірену інформацію, хоча невдовзі з'ясувалося, що спочатку ця новина вийшла на гумористичному каналі «Імперія дуже зла». На думку деяких, фейк поширюється не випадково. Так, журналістка Наталія Радулова у своєму Telegram-каналі «Баба Яга проти» припустила, що таким чином увагу публіки хочуть відвернути від інформації про те, що Пєсков кинувся цілувати руки Пугачовій. «Думаю, пісковські цей фейк вигадали і запустили. Талановито, до речі. Але медіатехнологія відома: народний гнів треба спустити, як пару через сміх. Треба вигадати жартівливу новину, завірусити її – і всі видихнуть. І зрадник, якого ще вчора народ вимагав усунути, може сидіти в кріслі далі. І це ж працює, завжди», — написала Радулова.

Раніше «Главком» писав, що не тільки пропаганистку Радулову, яка, до слова, народилася та виросла в Одеській області, обурило таке шановливе ставлення оточення Путіна до Пугачової. Путіністка Маргарита Симоньян написала в соцмережі: «Якщо цій шушері буде дозволено повернутися і як і раніше влаштовувати тут той балаган, який вона влаштовувала багато років, я піду. Безумовно. Це буде образа, яку я не зможу терпіти. Знаю багатьох людей, які вчинять так само». Її колега по пропагадистському цеху, співачка Віка Циганова теж обурилася поведінкою Пєскова: «Якби там був Алкін, він би теж прогнувся! Одного поля ягоди».  

Читайте також: Народна артистка України розповіла про Ані Лорак: Вона навіть школу не закінчила

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: