Слава Україні! Українські топ-зірки феєрично запалили на гранд-фіналі Євробачення

фото з відкритих джерел

Kalush Orchestra виступив разом з Кейт Міддлтон, а Вєрка Сердючка в танці загубила взяття

У Ліверпулі стартував гранд-фінал «Євробачення-2023». Свято розпочалося з феєричного виступу українських зірок.

Першими запалили Kalush Orchestra, які приголомшливо виконали свою Стефанію, яка принесла їм перемогу в конкурсі у минулому році.

У відео артисти виконують композицію у київському метро, а згодом – наживо на ліверпульській сцені фіналу Євробачення.

До слова, в одному з фрагментів виступу на екрані з’явилася принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка грала на фортепіано.

Згодом на сцені з’явився гурт Go_A, який теж виконав фрагмент свого хіта, з яким брав участь у конкурсі Євробачення в 2021 році. Нагадаємо, лідерка гурту Катя Павленко з колективом із піснею «Шум» посіла п’яте місце в конкурсі.

Джамала у приголомшливому вбранні запалила своїм хітом 1944, який в 2016 році приніс Україні перемогу у Євробаченні. Наприкінці свого виступу, виконавиця прокричала: «Слава Україні! Героям Слава».

Співачка Тіна Кароль з’явилася на сцені через 18 років після участі у пісенному конкурсі. З піснею Show me your love виконавиця представляла Україну на «Євробаченні 2006» у Греції, де посіла сьоме місце. В Ліверпулі співачка знову виконала фрагмент свого хіта, однак у новому аранжуванні.

Народна улюблениця Вєрка Сердючка приготувала для єврофанів приголомшливий виступ. На сцені із артисткою з’явилася велика команда танцюристів та вокалістів. А сценічна мама виконавиці, артистка Інна Бєлоконь у фіналі Євробачення зіграла на бас-гітарі. Створювати нові образи для виступу в Ліверпулі артисти не стали. Вони з'являться перед аудиторію у костюмах, в яких часто виступають останнім часом. Вєрка так емоційно виплясувала на сцені, що її взуття полетіло у глядацьку залу.

Читайте також: Tvorchi станцювали в кулуарах Євробачення із Сердючкою та мамою в антивоєнних футболках

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: