Стало відомо, чому Бен Аффлек залишився вдома, поки Дженніфер Лопес хизувалася принадами на Met Gala

Фото: соцмережі

Співачка та акторка була без бра, тому засвітила свої груди

У Музеї мистецтв Метрополітен у Нью-Йорку відбулася найгучніша світська подія року – костюмований бал Met Gala-2023. Найчастіше співачка та акторка Дженніфер Лопес на публічних заходах супроводжує на світських раутах чоловік Бен Аффлек. Цього разу артистка позувала фотографам в гордій самотності.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ✨Diana✨ (@jlosgolden)

ЗМІ пишуть, що Бен Аффлек ймовірно залишився вдома, щоб ніхто знову не обговорював його сумне обличчя, яке стало мемом після «Оскара».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Desenrendando el Espectáculo (@desenredandoelespectaculord)

Дженніфер Лопес хизувалася на святі в чорно-рожевому платті, яке підкреслило її пишний бюст і плоский живіт. Проте співачка була без бра, тому засвітила свої груди. Верх вбрання складався з клаптиків, а потім переходив у спідницю в підлогу з темним поясом, затягнутим на тонкій талії. Її образ у готичному стилі доповнили довгі оперні рукавички та вишуканий капелюшок із химерним декором.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Sana🌸 (@jlopez.queen)

Вечірка проводиться з 1948 року та спрямована на збір коштів для Інституту костюма Музею мистецтв Метрополітен. На заході не можна робити селфі, а ціна квитків цього року була збільшена з 30 000 до 50 000 доларів. Минулого року на Met Gala зібрали загалом $17,4 мільйона. Цікаво, що навіть, якщо у вас є величезні кошти, це не гарантує участі в вечірці. Кожен гість має бути запрошений, існує список очікування бажаного золотого квитка. Навіть найтоповіші зірки не завжди отримують запрошення.

Читайте також: Гучний провал. Дві знаменитості пришли на Met Gala в однакових сукнях

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: