Христина Решетник похизувалася однаковим вбранням із Зеленською та втрапила в скандал

Фото: соцмережі

Коментатори пишуть дружині відомого телеведучого: Неетично порівнювати лук на собі та першій леді, цей колаж недоречний

Дружина телеведучого Григорія Решетніка Христина на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото двох образів – свого та дружини президента Олени Зеленської. Христина Решетник, за її словами, святкувала в такому луці Новий рік, а Олена Зеленська у такому ж вбранні з’явилася на коронації короля Чарльза.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Khrystyna Reshetnik (@kristina_reshetnik)

«Цей лук я обрала на Новий рік. І тоді отримала безліч компліментів. А днями всі захоплювались цим образом Олени Зеленської на коронації короля в Великобританії. Дуже тішить, що це вбрання від нашого українського дизайнера, талановитої Каті Сільченко. Українські жінки вкотре доводять, що вони найелегантніші, наймудріші, найталановитіші і найвитриваліші», – написала в соцмережі Христина Решетник.

Українці обурилися в коментарях під дописом: «Ви могли продемонструвати свій лук з подібними коментарями ще на Новий Рік, а не за рахунок виставлення другим після вас номером першої леді!», «Проживаю зараз в Британії і повірте, більше року не вкладається в голові, як у такий час можна витрачатись на шмотки. Навкруги мене всі британські волонтери збирають всі свої заощадження, діти відмовляються від подарунків, щоб зібрати кошти. Зараз ми збираємо на вже третю швидку, новини з Бахмуту жахливі. Ну, як можна продовжувати жити по старому, зі старими цінностями матеріального люксу. Пані Зеленську зрозуміти можу – дипломатичний протокол»,  «Пробачте, але це не культурне порівняння. Вам личить, але це як сказати: я перша вділа. Таке», «В Україні війна була, а ви на Новий рік собі наряд шили?», «На Зеленській пальто виглядає бездоганно, чого не скажеш про ваше. А сукня у Олени зовсім інша. До чого цей пост, незрозуміло, чесно кажучи. Якось дивно», «Порівнювати себе з першою леді… Має бути субординація. Багатьом бракує вихованості, а пихатості не позичати», «Це так по-українськи бути «най». Кращою за інших. Відчувати і демонструвати свою перевагу над іншими. В Англії, наприклад, неприйнятно говорити про те, що «я» або «такі, як я» або «моя нація» краща за інших. Всі рівні, всі талановиті, всі гарні, ніхто не відзначає власних перерваг, бо це моветон. А нашим завжди треба бути краще за інших, змагатися в напрочуд вигаданих перегонах», «Різниця в тому, що в очах першої леді біль, а у вас лук», «Неетично порівнювати лук на собі та першій леді, цей колаж недоречний».

Читайте також: Дизайнерка, яка одягає Зеленську, розповіла, як та обирає вбрання: В неї інше життя

 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: