Дизайнерка, яка одягає Зеленську, розповіла, як та обирає вбрання: В неї інше життя

В брючному костюмі від Gasanova Олена Зеленська вже з’являлася на кількох публічних заходах
фото з відкритих джерел

Ельвіра Гасанова каже, що встигає зробити необхідне « і за кілька годин, і на одну ніч»

Дизайнерка Ельвіра Гасанова, у вбрання якої дуже часто з’являється публічно перша леді України Олена Зеленська, розповіла про особливості співпраці з нею. Інтерв’ю з дизайнеркою опублікував ютуб-канал Beauty Dose project.

За словами дизайнерки, Зеленська в реальному житті «дуже приємна, надзвичайно глибока людина»: «Так, як показують, – і президента, і першу леді – вони такі й справді. Це дуже сильна духом і потужна людина, яка надихає. В неї дуже крута команда. Всі – суперпрофесіонали. І мене сподобалося, що вони розгледіли в нас найсильніші сторони. Вибирають костюми з колекцій, розуміючи, що ми можемо зробити і за кілька годин, і на одну ніч».

Гасанова каже, що зараз через дефіцит часу Олена Зеленська обирає одяг із готових колекцій: «А перше замовлення – ми готували ескіз, затверджували, купували тканини, шили. Але так, як зараз в Олени Володимирівни трохи інше життя, ми робимо інакше: вибираємо одяг з колекції, який теоретично підходить першій леді. Його забирають на примірки. Далі розмовляємо: що подобається, що – ні. Може десь треба змінити тканину або якісь детали. Готове вбрання або ми веземо, або забирає водій».

Читайте також: Львівський блогер, якого тягне до суду Оксана Білозір, публічно звернувся до співачки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: