Епатаж по-дорослому: представник Фінляндії на Євробаченні-2024 вийшов на сцену без трусів

Windows95man зважився на дуже сміливий крок
фото: скріншот

Фіни дещо спантеличили глядачів

Міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2024 не обійшовся без епатажу: у першому півфіналі представник Фінляндії Windows95man виступив без нижньої білизни.

Упродовж всього виступу він прикривав свої статеві органи руками або ховався за інших музикантів. Таке оголення мало певне логічне пояснення: пісня із приспівом «No rules» («Без правил») виправдовувала таке рішення режисера-постановника.

Епатаж по-дорослому: представник Фінляндії на Євробаченні-2024 вийшов на сцену без трусів фото 1
фото: скріншот

Так, на виконавці під час виступу була коротка футболка із лого Windows та бейсболка. У кінці номера йому дали джинсові шорти – він їх вдягнув просто на сцені.

Як повідомлялось, представниці від України на Євробаченні-2024 у шведському місті Мальме Alyona Alyona та Jerry Heil виступили із піснею Teresa & Maria. Наші дівчата виступали під номером 5, але фактично вийшли на сцену міжнародного конкурсу шостими.

Цьогоріч організаційний комітет Євробачення змінив деякі: якщо раніше країни «великої п’ятірки» та країна-переможниця виступали лише у фіналі, то нині вони вперше будуть виступати під час півфіналів. Так, у першому півфіналі право виступити отримали Німеччина, Велика Британія та Швеція – як країна-переможниця конкурсу у 2023 році. Перед Україною виступали представники Великої Британії.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: