Alyona Alyona і Jerry Heil прокоментували вихід у фінал Євробачення-2024

Постановку до пісні українкам готувала режисерка зі світовим ім'ям Таню Муіньо
фото: скріншот YouTube

Дівчата безмежно вдячні за підтримку

Представниці від України alyona alyona та Jerry Heil абсолютно щасливі, що їм вдалося вийти у фінал 68-го міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2024». Їхня пісня «Тeresa & Maria» сподобалась глядачам.

На сторінці в Instagram виконавиці опублікували спільний допис та написали: «Безмежно вдячні за ваші голоси! Ваша підтримка неймовірно цінна для нас! Побачимося вже цієї суботи о 22:00 за Києвом в ефірі фіналу пісенного конкурсу!».

Alyona Alyona і Jerry Heil прокоментували вихід у фінал Євробачення-2024 фото 1

Як влучно відзначили деякі фоловери у соцмережі, хейтерів, які критикували дівчат перед півфіналом, у коментарях суттєво поменшало. Всі вітають українок та пишаються таким чудовим результатом.

Нагадаємо, серед інших країн, чиї представники змагатимуться у фіналі за підсумками першого півфіналу стали Сербія, Португалія, Словенія, Литва, Фінляндія, Кіпр, Хорватія, Ірландія та Люксембург. Такі підсумки дещо розбіглися із попередніми прогнозами букмекерів.

Учасники дуже старалися: хтось зробив ставку на мелодійність і проникливість композиції – як, скажімо, Сербія; хтось – на відвертий епатаж – як Фінляндія, представник якої вийшов на сцену без трусів.

Як відомо, постановку до пісні українкам готувала режисерка зі світовим ім'ям Таню Муіньо. Alyona Alyona та Jerry Heil раніше розповідали про значення своїх костюмів.

Артистки заявили, що все ретельно продумували: «Це не просто костюми чи щось красиве. На Альоні справді кольчуга, на мені – сукня реально рвана і горіла. Одяг має велику вагу, з ним важко рухатися, але ми усвідомлено обрали це, щоб не просто це були символи, а щоб ми самі могли це відчувати й трушно транслювати».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: