Барак Обама показав запальні танці дружини з іншим відомим чоловіком: Яка ж крута

фото з відкритих джерел

Експрезидент США зняв запальні танці дружини з відомим музикантом

Колишній президент США Барак Обама і його дружина Мішель побували на концерті американського співака, лідера групи The E Street Band Брюса Спрінгстіна. Виступ відбувся в Іспанії.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Michelle Obama (@michelleobama)

На своїй сторінці в соцмережі Мішель Обама виклала фрагмент концерту, де вона витанцьовує на сцені з лідером групи. У той же самий час, Барак Обама, який знімав ці запальні танці, прокоментував відео: «Яка у мене крута дружина». «У Барселоні. Було дуже весело на сцені», – написала Мішель.

Раніше «Главком» писав, що Барак Обама літає приватним літаком голлівудського актора, дружина якого – родом з України. Обама був помічений під час посадки в приватний літак голлівудського актора Ештона Катчера, чоловіка Міли Куніс, яка народилася в Чернівцях. ЗМІ припускають, що Барак Обама прилітав до Лос-Анджелеса, щоб відвідати двох дочок, Сашу та Малію, які тут живуть та навчаються.

Колишній президент США має багато друзів-знаменитостей, і так, як у нього немає свого приватного літака, він іноді користується їхньою щедрістю. Раніше його бачили на борту сталевої пташки, що належить Стівену Спілбергу.

Тим часом, дружина колишнього президента США Мішель Обама зізналася, що у її шлюбі з Бараком Обамою були непрості моменти. Жінка розповіла, що ці 10 років були складними і їй було досить важко виносити чоловіка. Тим часом Мішель та Барак нещодавно відсвяткували 30-річчя спільного життя.

Читайте також: Дружина українського екс-міністра засвітилася в Америці на знаменитому балу Met Gala

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: