Після гучної заяви про розлучення Сталлоне запускає реаліті-шоу про свою сім'ю  

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

В програмі знімаються дружина та три дочки актора

У мережі з'явився трейлер реаліті-шоу «Сім'я Сталлоне», в якому взяли участь актор Сільвестр Сталлоне, його дружина та три їхні дочки. Проект буде представлено на стрімінговому сервісі Paramount+ 17 травня. У ньому глядачі зможуть побачити зірку «Роккі» та «Рембо» «таким, яким він ще ніколи публічно не показувався – сімейною людиною».

У трейлері можна побачити, як актор вичісує кота під сміх своїх дочок та зустрічається зі старими друзями. Серед них – Аль Пачіно та Дольф Лундгрен. Ролик представляє дочок Сталлоне: Софію, Сістін та Скарлет, а також дружину Дженніфер Флавін.

У ролику дочки Сталлоне зізнаються, що прізвище іноді заважає їм у особистому житті. Сильвестр, у свою чергу, заявляє, що не може повірити в те, що бере участь у реаліті-шоу. «Хто б міг подумати! Ти на телебаченні, отак. Не дякуй», – відповідає акторові одна з дочок.

Нагадаємо, в минулому році у сім'ї Сталлоне виникли серйозні проблеми. Дружина звинуватила актора у розтраті сімейного майна та подала на розлучення. Пізніше подружжя помирилося. Актор зізнався, що мало не втратив дружину після 25 років шлюбу, бо поставив на перше місце кар'єру, а сім'ю посунув на другий план.

Читайте також: Померла мама міні-спідниці Мері Куант

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: