Киянка, яка представляла Україну на «Міс Світу», заявила, що Росію перемогти неможливо

фото з відкритих джерел

Наталія Бакай мешкає з родиною в Росії

Українка Наталія Бакай (до шлюбу – Козицька), яка у 1996 році представляла Україну на «Міс Світу», а також свого часу виборола титул віце-міс Києва, у своїй соцмережі  соцмережах порцію пропагандистського марення про Україну. Про це пише Обозреватель.

Наталя – дружина колишнього глави «Нафтогазу України» Ігоря Бакая. Вона з родиною вже довгий час живе в Росії. На своїй сторінці в Інстаграм колишня модель розмістила образливий пост про президента України Володимира Зеленського. У коментарях українці обурюються такою позицією колишньої співвітчизниці, однак та у відповідь пише, що ті нібито «не розуміють, що відбувається».

Скріншот сторінки Бакай
Скріншот сторінки Бакай

Так, Бакай розмістила кадри із кадрами з фільму, де знімався Зеленський до свого президентства. Відеоряд супроводжувався текстом: «Біжи, с*ка, біжи!».

Українці на це відповідали: «Як не соромно? Ти ж українка!»,  «Корінна киянка, вас не мучить совість мовчати чи щось подібне до себе постити на сторінку?», «Цікаво, а куди ви бігти будете?».

«Зеленський – наркоман Юда. А ми, словене, за віру, за православ'я та за справедливість. Саме тому, що я українка, киянка, православна, слов'янка. Тому мені за вас соромно, а за Україну боляче. Ваш Зеленський знищив усю країну, знищив генофонд, зрадив віру, зрадив Святу Лавру, ввів нацистів і бандерівців у ранг закону. Закінчений наркоман та Юда. А ви цього не бачите і ваші діти помирають за Америку та її інтереси», – видала порцію маєчні Бакай.

Згодом російська ура-патріотка додала: «Росію перемогти неможливо». Путіністка запевнила, що в Києві залишається її батько, родичі та друзі, але при цьому вона продовжує говорити «правду»: «Ви що, настільки тупі, що не розумієте, що Росія могла ще першого дня пройтися катком, і все було б закінчено. Росія бореться за себе і відстоює свої права та свободи, а Америка втягнула вас у війну і закінчувати її не збирається. Всі 30 років вони готувалися до цього, з моменту розпаду Радянського Союзу. Ви реально вірите, що Україна переможе? Тільки дурень може у це вірити».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: