Молода дружина Павлика показала розкішний палац у Дніпрі, який у них забрали за борги

фото з відкритих джерел

Блогерка каже, що житло має площу в тисячу квадратних метрів

Популярна блогерка та дружина співака Віктора Павлика виклала відео про будинок у Дніпрі, який колись належав її родині, однак був конфіскований через борги.

Катерина приїхала за своєю мамою та сином у рідне місто на поминальні дні. Заразом і навідалися до будинку, який за словами Репяхової її батьки будували разом.

«Цей будинок побудував мій тато. І ми тут мали жити всією сім'єю, але не судилося. Тато заклав цей будинок у банк, і він тепер не наш. Хоча все це будувалося мамою і татом, кожен камінчик, кожна цеглинка», – коментує за кадром Катя Репяхова.

«Білий камінь тато привіз з Карпат, а цеглу з Прибалтики. Він сам все вигадував, кожну кімнату, вікно. Тисячу квадратних метрів будинок», – додала блогерка. Тим часом її мама теж знімала житло на телефон та потрапила на відео Каті. Зі своїм татом Катя Репяхова не спілкується, блогерка майже нічого не знає про його теперішнє життя, однак припускає, що він мешкає у Дніпрі. «Тата, якого я любила, давно немає. Він утратив себе, на жаль», – написала Катерина в соцмережі.

Раніше «Главком» писав, що дружина Віктора Павлика розсекретила його справжнє прізвище. Також Катерина Репяхова оприлюднила темні факти з його минулого, а також зізналася, що зустрічалася з Павликом, коли той був ще одружений.

Читайте також: Олег Винник приїхав до Києва: блогер виклав в мережу відео

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: