Дружина міністра оборони розповіла про найстрашніші дні війни та вечірні розмови з чоловіком

фото з відкритих джерел

Телеведуча Юлія Зорій розповіла, що їй надає енергію, коли здається, що втрачає сили

Телеведуча програми «Ранок у великому місті» (ICTV) та дружина міністра оборони України Юлія Зорій розповіла, що через чотирнадцять місяців великої війни вона почувається спокійніше, ніж на початку вторгнення.

«24 лютого після ранкових вибухів у Києві я сиділа вдома наче заморожена – не вірила, що це сталося. Після двох днів сказала чоловіку: «Мабуть, я поїду додому, бо мені дуже страшно». Він погодився і мені стало легше», – розповідає Юлія в інтерв'ю «Фактам».

Деякий час телеведуча знаходилася в рідних Чернівцях: «Там живуть мої бабуся, дідусь і тато. Але я не весь час залишалась у Чернівцях. Виїжджала до Польщі, була у сестри в Італії, де вона вже давно живе. На початку травня я вирішила повернутися».

На запитання, чи розповідає їй чоловік про роботу, каже: «Я не наполягаю на розмовах, бо він приходить додому завжди дуже втомлений. І навіть тоді залишається «на телефоні». Але, якщо у мене є якісь моменти, які потребують пояснення, я питаю. І тоді Олексій розкладає мені все по поличках. Мій чоловік взагалі не змінився за цей час. Те, як він тримається я просто не знаю, як він це робить. Дякую татові і мамі за його стабільну психіку – кажу про це, як психолог. Я рада, що в нас зараз настільки врівноважений міністр оборони. До того він максимальний оптиміст і це прекрасно. Я спокійна, бо поряд зі мною така людина».

Юлія зізналася, який період за цей рік став для неї виявився найскладнішим: «Перше, що спадає на думку, коли чоловік двічі їздив на переговори до Білорусі. Це був самий початок війни. Олексію морально було складно зберігати спокій і намагатися тримати себе в руках, коли доводиться вести переговори із тими, хто нищить твою країну, вбиває все живе. Тоді мені було страшно за нього фізично, бо я боялася розправи. Другий момент був, коли схопили людей, які готували замах на Олексія. Я тоді тільки закінчила консультацію, включила телефон і мені «посипалися» повідомлення «як ти», «шо ти»? Я побачила новини і моє серце просто зупинилося. Олексій не відповідав на дзвінки і мені здавалося, що я просто втрачу свідомість. На щастя, все швидко владналося і я дізналася, що мій чоловік у безпеці».

Телеведуча каже, що їй надає енергію, коли здається, що втрачає сили, будь-яка дія: «Навіть складання речей, прибирання чи прогулянка. Але зараз я дуже багато працюю і це мій «рятівний жилет».

Читайте також: Онучка секретаря РНБО Данілова розповіла, як на неї впливає відоме прізвище

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: