Іранська модель з'явилася в Каннах у сукні із зашморгом на шиї

фото з відкритих джерел

У такий спосіб Малага висловила протест проти страт в Ірані

Американська модель іранського походження Малага Джабері з'явилася на червоній доріжці кінофестивалю Канна в сукні з вісельною петлею.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от MAHLAGHA ☽ (@mahlaghajaberi)

У такий спосіб Малага висловила протест проти страт в Ірані. Джабері виклала у своїх соцмережах ролик із демонстрацією чорної сукні від Jila Atelier. «Присвячується людям Ірану», – написала вона і прикріпила хештег #StopExecutionsInIran («Зупиніть страти в Ірані»).

Раніше «Главком» писав, що українська супермодель Аліна Байкова вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю у жовтій футболці із написом Fuck you Putin. «Перформанс тривав недовго, оскільки французи заборонили протести, щоб не дай Бог не образити почуття присутніх росіян, а їх цього року було дуже багато», – пише телеграм-канал «Культурна прачечна».

Одяг із написом Fuck you Putin розробляє український бренд Vip Luxury Edition. В їхніх колекціях чимало креативних моделей, на яких латинськими літерами зображені посили сусідній країні. Байкова часто з'являється у ньому на публічних заходах. Нещодавно «Главком» писав, що Аліна Байкова з'явилася на вечірці з нагоди відкриття Тижня моди у Нью-Йорку в жовтій сукні із синім написом «F#ck you Putin». Відео свого виходу вона розмістила в Інстаграм. Видання Vanity Fair захопилося вчинком Байкової, назвавши його «чесністю без компромісів».

Читайте також: Поп-діва Лана Дель Рей продовжує стрімко набирати вагу

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: