Непристойне вбрання російськоі моделі викликало скандал на Каннському кінофестивалі

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Сукня на Ірині все ж таки була, але настільки прозора, що не приховувала нічого

Російська модель Ірина Шейк прийшла на один із заходів Каннського кінофестивалю в нижній білизні. Днем раніше вона теж здивувала публіку вбранням: топ зі шкіряних стрічок і спідниця, що низько сиділа на стегнах, виглядали на межі фолу. Але тепер, схоже, Ірина вирішила підняти планку вище – і одягла сукню, яку вже назвали найскандальнішою на Каннському фестивалі.

П'ятизірковий готель Martinez вважається найфешенебельнішим готелем Канн: саме в ньому під час кінофоруму зупиняються голлівудські зірки та самі знамениті гості Канн. ЗМІ пишуть, що гості готелю дуже здивувалися, коли в холі раптом з'явилася Ірина Шейк… у спідній білизні.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от THE MOOD (@themoodmagazine_)

Манекенниця продефілювала килимовою доріжкою вестибюля в бюстгальтері і трусиках, прикрашених логотипами бренду Gucci. Сукня на Ірині все ж таки була. Але настільки прозора, що не приховувала нічого.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emanuela Formoso (@thefashionlover_net)

У такому вигляді модель вирушила на вечірку, організовану британським журналом Vogue і ювелірною компанією Chopard. Знімки моделі, що з'явилися в мережі, викликали шок і обурення навіть у найвідданіших шанувальників Шейк: пишуть, що цього разу Ірина одягнулася занадто відверто на пристойний культурний захід. Судячи зі знімків, на самому заході організаторам вдалося вмовити Ірину накинути на скандальне вбрання піджак.

Читайте також: Супермодель Єва Герцигова у прозорій сукні викликала фурор у Каннах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: