Голі груди та неголені пахви. Дочка Моніки Беллуччі нарвала на хейт через провокаційну фотосесію

фото з відкритих джерел

Діва Кассель знялася у прозорому топі, який нічого не приховує

У мережі обговорюють нову фотосесію дочки відомих акторів Моніки Беллуччі та Венсана Касселя, 18-річної моделі Діви Кассель. Дівчину знімав фешн-фотограф Ніколас Фолс. На знімках помітно, як подорослішала Діва.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Deva Cassel (@d.casseluxxi)

На чорно-білих фото Діва постає на березі океану, прикриваючи голі груди рукою. На інших фото вона у прозорому топі, який нічого не приховує. Ще на одному фото модель піднімає руки і демонструє неголені пахви – це явне посилання до фотосесії її матері, яка колись знімалася у схожій зйомці, у напівпрозорій мокрій сукні, через яку було видно все, навіть волосся на тілі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Deva Cassel (@devacassel.bellucci)

Шанувальники моделі залишили на її сторінці в соцмережі тисячі захоплених коментарів. Щоправда, знайшлися і ті, хто розкритикував дівчину за волосся у зоні пахв. «Пахви вбили, така гарна, а це якось не те!», «Волосся поголи, якщо ти відома не означає, що все можна».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Deva Cassel (@devacassel.bellucci)

Інші підписники зауважили: «Діва така ж темпераментна, як її мати. Еротика з віком розкривається дедалі більше. І ці пахви теж страшенно сексуальні», «Люди ніяк не можуть змиритися з тим, що хтось може бути красивим з рослинністю на тілі, а хтось залишиться непоказним і гнилим, навіть з ідеально гладкою шкірою, без жодної зайвої волосинки».

Читайте також: Батько Меган Маркл показав пресі знімок, який вона приховувала довгі роки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: