53-річна супермодель Наомі Кемпбелл уперше показала обличчя дворічної доньки

фото з відкритих джерел

Дівчинку, ймовірно, народила сурогатна мати

Супермодель Наомі Кемпбелл традиційно в Каннах відсвяткувала свій день народження. Цього року титулована манекенниця прийшла на свято зі своєю дворічною донькою. Фрагмент святкування опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм італійська світська оглядачка Емануела Формозо.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emanuela Formoso (@thefashionlover_net)

Модель вибрала для вечірки золотисту сукню від Boss. На відео її знято з донькою на руках. 

Супермодель досить рідко ділиться в соцмережах кадрами з донькою. Ім'я дочки Наомі Кемпбелл вважає за краще тримати в таємниці, обличчя дівчинки шанувальники супермоделі поки що теж не бачили.

Про народження дитини Наомі Кемпбелл оголосила у 2021 році, а в середині лютого 2022 року з'явилася разом із дівчинкою на обкладинці британського Vogue. Дівчинку, ймовірно, народила сурогатна мати. Наомі лише заявила: «Вона не була вдочерєна – це моя дитина». Батько дочки відомої манекенниці невідомий, оскільки супермодель не афішує особисте життя. Цікаво, що практично ніхто з оточення супермоделі не знав, що вона планує стати мамою. Модель зізналася, що дочка стала для неї «благословенням» та «найкращим, що вона коли-небудь робила».

Читайте також: Супермодель Єва Герцигова у прозорій сукні викликала фурор у Каннах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: