Стало відомо, хто буде речником від України на Євробаченні-2024

Переможниця Євробачення-2016 стане речницею від України цьогоріч
фото: picture-alliance/dpa/B. Pedersen

Минулого року оцінки журі оголошувала співачка Злата Огнєвіч, яка у 2013 році зайняла третє місце на пісенному конкурсі

Сьогодні, 24 квітня, стало відомо, хто з українських зірок буде оголошувати бали Національного журі учасникам конкурсу. Це завдання довірили співачці Джамалі, повідомляє «Суспільне».

«Переможниця Євробачення-2016 Jamala стане речницею від України на конкурсі у шведському місті Мальме. Співачка оголосить бали Нацжурі України в прямому ефірі гранд-фіналу Євробачення-2024 11 травня», – йдеться у повідомленні. 

Сама виконавиця вже встигла відреагувати на новину. Вона наголосила, що це велика честь для неї. 

«Бути речницею цьогоріч – це для мене особливо. Хоча у багатьох ролях доводилося вже побувати за ці сім років, але оголошувати оцінки від власної країни – це буде мій перший досвід», – написала Джамала в Instagram.

Минулого року оцінки журі називала Злата Огнєвіч.

Нагадаємо, за результатами традиційного жеребкування для визначення черги виступів всіх учасників Євробачення-2024, представники від України alyona alyona та Jerry Heil змагатимуться за перемогу у першому піфвіналі під номером п'ять.

До слова, alyona alyona & Jerry Heil виступатимуть з треком Teresa & Maria. В Україні до пісні склалося різне ставлення. Деяким слухачам вона до вподоби, а інші – взагалі не сприймають. Причиною є те, що мати Тереза була неоднозначною особою в історії. У композиції йдеться про силу українських жінок під час війни та про виклики, з якими доводиться зіштовхуватися. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: