Ще одна відома російська акторка виправдала війну в Україні

Дісталося від рашистки і російським колегам
фото з відкритих джерел

Альона Яковлева стала учасницею пропагандиського ютуб-шоу «Емпатія Манучі»

Народна артистка Росії Альона Яковлева, яка свого часу знімалася в головних ролях в багатьох українських проектах, заявила, що до росіян в Україні вже довгий час ставилися погано.

Яковлєва стала учасницею пропагандиського ютуб-шоу «Емпатія Манучі», де розповіла, що в Києві «багато хто принципово розмовляє українською мовою з тими, хто звертається до них російською». Вона зазначила, що таке відбувалося скрізь. Наприклад, одного разу, за словами актриси, митець відмовився продати їй картину через те, що вона росіянка. «Ми берегли історію українського народу, але нас там не шкодував ніхто», – заявила ура-патріотка. Протягом всього інтерв'ю Яковлева театрально дивувалася, чому українці так непросто сприймають нині росіян.  

Дісталося від рашистки і російським колегам. Яковлєва розповіла, як на нещодавньому заході один літній артист сказав: «За перемогу». «А один відомий артист відомого московського театру крикнув йому: «Об#сретесь», – жаліється Яковлєва. Артистка «глибоко стурбована» такою антипатріотичною позицією колеги: «Ви в якій країні живете?»

До слова, артистка Альона Яковлева ще зовсім нещодавно фактично проживала в Києві, переміщаючись з одого знімального майданчика на інший. В своїх інтерв'ю вона розповідала, що чотири роки, коли будувала заміський будинок, прожила в поїздках між Москвою та Києвом. А ще Альона в розмовах з українськими журналістами, зізнавалася, що весь одяг купує тільки в Києві та за кордоном. Мовляв, такої дизайнерської фантазії, як в Україні, не зустрічала ніде. Альона Яковлєва прекрасно розуміє, що відбувається в Україні, а от навіщо дає інтервю в дусі пропавгандистських методичок – питання. Можливо, знову потрібні гроші, а в Україні заробити вже – зась, тому побігла на телеефіри з такими ганебними одкровеннями, за які в Росії, як відомо, платять гонорари.  

Читайте також: Мама Козловського підтримує РФ у війні в Україні? Співак пояснив ситуацію

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: