Народний артист Іван Попович розказав, як російські окупанти потрощили його хату

Попович: У мене є прекрасна дружина. Із артистом, який постійно роз’їжджає, не так легко, але вона мене розуміє. Я люблю свого зятя і донечку, своїх онуків Іванка та Софійку
фото з відкритих джерел

Попович: «Я – не бідний чоловік»

У перші дні повномасштабного вторгнення російські окупаційні війська знесли танком паркан біля будинку народного артиста України Івана Поповича. Про це він розповів в інтерв'ю «Главкому».

За словами Івана Поповича, згодом вже було знесено і дах будинку, а сусідню хату взагалі вщент рознесло. «Коли я приводив будинок до ладу, то звідти вивіз 8-10 машин сміття. До слова, Дмитрівська сільська рада без ентузіазму займалася цим питанням, оплачувати все довелось мені», – зауважив він.

Як відомо, саме у цьому будинку, в селі Мила Бучанського району, раніше знімався проєкт «Різдвяні вечори у Поповича», на який приїжджали артисти з усієї України. «Варили куліш, я замовляв особливе вино із Закарпаття – щоб готувати гостям глінтвейн, аби вони не мерзли. Це було веселе життя», – пригадує співак.

Водночас Іван Попович наголошує, що і зараз заробляє, аби його сім'я не голодувала. За його словами, він має дві квартири у Києві і вищезгаданий будинок під Києвом.

«Я ніколи не казав що бідний. Ні, я – не бідний чоловік. Першу квартиру мені дав Іван Степанович Плющ – після нашої поїздки до Австралії. Другу, що у центрі Києва, виділив Олександр Олександрович Омельченко. Він кликав мене у депутати, щоб я з ним йшов у Верховну Раду, але я відмовився і сказав йому: «Я в політиці не розуміюся, якщо ви мене любите, то ви ліпше переведіть мене з Оболоні в центр». І він це зробив. Зараз у тій квартирі живе сім'я військового, у них маленька дитина», – поділився артист.

Наразі Іван Попович тимчасово проживає або у Львові, або в Закарпатті, має дружину, доньку та онуків.

До слова, Іван Попович ображений на співака Дзідзьо, оскільки той віддав перевагу концертам в Америці та з Олександром Пономарьовим виступам із ним. 

Читайте також: 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: