Пішли нахр#н. Легенда «Динамо» розповів, як його доньку-акторку вмовляли повернутися в Москву

Кузнецов з донькою
фото з відкритих джерел

Дочка Олега Кузнецова довгий час жила та працювала в Росії

Українська акторка Катя Кузнецова свого часу побудувала кар’єру в РФ, але з початком російської агресії виїхала звідти. Одна з останніх робіт Катерини – головна роль в серіалі «Вампиры средней полосы», перший сезон якого став дуже популярним в Росії, а от в другому, якого дуже чекали глядачі, Кузнецова зніматися відмовилася.

«У березні 2022 року вона мала розпочати зйомки в Росії – продовження серіалу «Вампиры средней полосы» і ще кілька хороших проектів, – розповідає в інтерв’ю сайту FanDay батько акторки, легендарний граіець київського «Динамо» Олег Кузнецов. – Вона була дуже затребувана, з нею хотіли працювати добрі режисери. Після початку війни їй дзвонили Юрій Стоянов та Артем Ткаченко. Вони говорили, що без неї не почнуть знімати другий сезон, вони готові були чекати, доки вона повернеться. Але Катя відмовилася, а потім мало не відкритим текстом сказала: «Пішли ви нах#р. Не чекайте на мене». Вони всі зрозуміли та знайшли їй заміну. У неї і квартира в Москві залишилася, але це зараз не найголовніше».

Олег Кузнецов каже, що гордиться своєю єдиною дитиною: «Значить, нормально виховали. Кар'єра кар'єрою, але людиною треба залишатися завжди. Добре, що тоді, коли почалася війна, вона була не в Росії, а зі своїм бойфрендом на Шрі-Ланці. Вона спочатку теж не могла повірити, що нас бомбять. Пам'ятаю, вона говорила з дружиною, тут починається обстріл: «Чекай, Катю, над нами летить. Вибухне – потім я передзвоню». Звичайно, Катя панікувала, вона переживала за нас, часто дзвонила і рвалася до Києва, але я не пускав».

Раніше «Главком» писав, що Катя Кузнецова розповіла, чому багато років відмовлялася отримувати російський паспорт.

«Я поїхала з Росії, і не планую повертатись, – розповідала в інтерв’ю артистка. – Принаймні в таку Росію, яка вона зараз. Про це не може йтися, бо… Знаєте, мені сказав мій друг з приводу зйомок «Вампірів середньої смуги», він великий фанат серіалу, він сказав: «Здається, що ніби ти їх підвела. Але насправді вони тебе, якщо говорити в глобальному сенсі». Мабуть, у цьому щось є».

Також «Главком» писав, що Кузнецова пояснила, чому працювала довгі роки в Росії. А також акторка розповіла, чому мовчить про війну старша дочка Ольги Сумської. З Тонею Паперною Катя товаришувала, живучи в Москві.

Читайте також: Відомий російський актор заговорив українською: росіяни істерять про «кінець кар’єри»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: