Відомий російський актор заговорив українською: росіяни істерять про «кінець кар’єри»

Росіяни погрожують актору: Вже не повернешся назад
фото з відкритих джерел

Кирило Сафонов привітав сина рядками з пісні групи «Океан Ельзи»

Відомий російський актор Кирило Сафонов в соцмережі привітав сина Леона з днем народження рядками з пісні українського гурту «Океан Ельзи» – «Я так хочу».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kirill Safonov (@kirill_safonov)

Вже багато років актор мешкає на дві країни. Замолоду він прожив там сім років: грав у виставах знаменитого театру «Гешер», дебютував у кіно. За цей час артист дізнався про культуру, вивчив іврит. У Сафонова подвійне громадянство – РФ та Ізраїлю. У кожній є нерухомість.

«Кирило, дякую за позицію! Від росіян, які у меншості! Всім миру!», «Ось це сміливість! Я аж рота розкрила. У сьогоднішній зомборосії це сміливий вчинок. Звичайно, який жах, українська мова і все синьо-жовте – як ганчірка на бика. Хоча за що? Ви ж самі прийшли на нашу землю... Абсурд», «Не дарма ми балділи від ваших серіалів», «Дякую, Кирило! Значить, є ще надія, що не всі росіяни загрузли в божевілля. А ви, як людина, не розчарували», – дякують актору коментатори з Росії та України.

«Скоро на одного іноагенту буде більше. Кінець кар'єри і вашої, і дружини. У вас маленький син. Чи не боїтеся ось так все перекреслити одним постом?», «Зараз модно з Ізраїлю по-українськи Росію обс#рати», «‍Вже не повернешся назад», «Кирило, ну це вже перебір ... Хто ж вам так голову задурив?». «Людина без Батьківщини, що соловей без пісні! А ви хто, Кириле? Соромно за таких співвітчизників», – сиплять погрозами ура-патріоти.

Раніше «Главком» писав, що ще одна відома російська акторка виправдала війну в Україні. Народна артистка Росії Альона Яковлева, яка свого часу знімалася в головних ролях в багатьох українських проектах, заявила, що до росіян в Україні вже довгий час ставилися погано.

Читайте також: Учасник Євробачення від Молдови під час виступу прокричав звернення до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: