Пивоваров під час концерту зламав ніс фанатці: несподівана реакція потерпілої

Артем Пивоваров збирає Палац спорту рекордні три дні поспіль
фото з пресслуби артиста

Потерпіла дівчина зробила фото зі співаком, і сказала, що воно було «того варте»

Під час концерту відомого українського співака Артема Пивоварова у столичному Палаці спорту трапився незвичайний інцидент.

В розпал виступу музикант кинув зі сцени в натовп фанатів барабанну паличку, яка поцілила в обличчя однієї з гостей заходу. У результаті паличка зламала дівчині носа. Вибачення сам артист запостив в Instagram.

Після закінчення концерту співак та його менеджер покликали шанувальницю за куліси, аби попросити вибачення. Реакція дівчини була для багатьох несподіваною: вона не ображалася на артиста, а навпаки сказала, що воно було «того варте».

Вже в коментарях дівчина розповіла історію, як траписалася ця прикра ситуація. Крізь натовп вона пробиралася до сестри і не дивилася, що відбувається навколо. У цей момент глядачка й отримала травму. 

«Все чудово, дуже дякуємо Артему за приділений час, за ніс не переживайте, загоїться і прийдемо на наступний концерт», – написала фанатка під постом Пивоварова. 

Пивоваров під час концерту зламав ніс фанатці: несподівана реакція потерпілої фото 1
фото: Instagram / burkovskayaanna

У коментарях користувачі побажали дівчині швидкого одужання. В одному з коментарів люди зауважили, що лише фото було не достатньо для вибачень, варто було б надати квиток на наступний концерт. Несподівано, співак відповів на цей коментар і зазначив, що «так і зробив, а глядачка обіцяла повернутися».

Одночасно були й багато тих, хто засудив дії знаменитості:

Деякі люди були обурені вчинком артиста
Деякі люди були обурені вчинком артиста
фото: pivovarovmusic
Думки різняться: є фанати, які мріють про таку ситуацію, а є ті, хто не вибачив би за такий вчинок
Думки різняться: є фанати, які мріють про таку ситуацію, а є ті, хто не вибачив би за такий вчинок
фото: pivovarovmusic

На щастя, зараз із шанувальницею все добре.

Нагадаємо, український співак Артем Пивоваров 19, 20 і 22 квітня виступає зі сольними концертами в київському Палаці спорту на підтримку Збройних сил України. Таким чином виконавець стане першим українським артистом за часів Незалежності, який зібрав так багато глядачів.

До слова, українська співачка Оля Полякова у себе на сторінці в Instagram анонсувала новий проєкт: «Польова кухня». За словами артистки, коли у відповідь на її кулінарні відео їй написали військові і попросили приготувати щось смачненьке і для них, вона вирішила «зробити дещо більше». Проте українці неоднозначно відреагували на креатив артистки.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: