Супермодель Аліна Байкова з'явилася в Каннах у футболці «Fuck you Putin»: зчинився скандал

Скріншот відео
Фото: соцмережі

Однак перформанс українки тривав недовго: французи були проти

Українська супермодель Аліна Байкова вийшла на червону доріжку Каннського кінофестивалю у жовтій футболці із написом Fuck you Putin. Свій перформанс Аліна влаштувала під час прем'єри фільму Кена Лоуча «Старий дуб».

 «Перформанс тривав недовго, оскільки французи заборонили протести, щоб не дай Бог не образити почуття присутніх росіян, а їх цього року було дуже багато», – пише телеграм-канал «Культурна прачечна».

Одяг із написом Fuck you Putin розробляє український бренд Vip Luxury Edition. В їхніх колекціях чимало креативних моделей, на яких латинськими літерами зображені посили сусідній країні. Байкова часто з'являється у ньому на публічних заходах. Нещодавно «Главком» писав, що Аліна Байкова з'явилася на вечірці з нагоди відкриття Тижня моди у Нью-Йорку в жовтій сукні із синім написом «F#ck you Putin». Відео свого виходу вона розмістила в Інстаграм. Видання Vanity Fair захопилося вчинком Байкової, назвавши його «чесністю без компромісів».

Це лише один із багатьох жестів, за допомогою яких Аліна, яка має 3,4 мільйона підписників в соцмережі, вирішує розповісти про війну в Україні. Раніше топ-модель розповідала в інтерв'ю Insider про зухвалий вчинок під час 75-го Каннського кінофестивалю. За правилами фестивалю, демонстрацію української символіки на червоній доріжці було заборонена. Попри це артисти, які брали участь у заходах, все одно намагалися підтримати Україну. Аліна Байкова додала до своєї сукні непростий аксесуар – на ліфі вбрання красувалася синьо-жовта стрічка, а в руках вона мала маленький прапор України. Вона зізналася – зважитись на таку аферу було страшно, але вона також розуміла, що просто не має права вчинити інакше.

Читайте також: У ракетному ударі по Дніпру звинувачують блогерку, яка називала Путіна «красунчиком»

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: