Джамала розповіла, як вдалося зі сцени Євробачення вигукнути на весь світ «Слава Україні!»

Скріншот відео
Фото: соцмережі

Співачка Джамала зізналася, як перехитрила босів Євробачення

Співачка Джамала, яка кілька днів тому виступила на сцені Євробачення у фіналі конкурсу, на своїй сторінці в соцмережі розповіла, як їй вдалося приховувати від організаторів трансляції свій задум: вигукнути зі сцени під час свого виступу «Слава Україні! Героям Слава!».

Нагадаємо, Джамала у приголомшливому вбранні запалила своїм хітом 1944, який в 2016 році приніс Україні перемогу у Євробаченні. Наприкінці свого виступу, виконавиця прокричала: «Слава Україні! Героям Слава!». Як відомо, вислови з політичним відтінком заборонені на Євробаченні.

«На всіх прогонах приховувала фінал пісні. Хвилювалася, що виріжуть», – зізналася співачка в Інстаграм. Джамала також подякувала організаторам, що вони залишили все, як було виконано.

Раніше «Главком» писав, що українські топ-зірки феєрично запалили на гранд-фіналі Євробачення. Kalush Orchestra виконали свою Стефанію, яка принесла їм перемогу в конкурсі у минулому році. В одному з фрагментів виступу на екрані з’явилася принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка награла мелодію композиції на фортепіано. Співачка Тіна Кароль з’явилася на сцені через 18 років після участі у пісенному конкурсі. В Ліверпулі співачка знову виконала фрагмент свого хіта Show me your love, однак у новому аранжуванні. Народна улюблениця Вєрка Сердючка приготувала для єврофанів приголомшливий виступ. Сценічна мама виконавиці, артистка Інна Бєлоконь зіграла на бас-гітарі. А Вєрка так емоційно виплясувала на сцені, що її взуття полетіло у глядацьку залу.

Читайте також: Міка Ньютон вперше заговорила про скандал з переможницею Євробачення, яку підозрюють у плагіаті

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: