Фаворитку Євробачення знову звинуватили в тому, що сплагіатила пісню української співачки

фото з відкритих джерел

Шведська співачка Лорін вже ставала переможницею пісенного конкурс

Співачку Лорін, яка цьогоріч представлятиме Швецію на конкурсі «Євробачення», знову запідозрили в плагіаті пісні українки Міки Ньютон. Шведська виконавиця приїхала на конкурс з піснею Tattoo.

Тим часом уважні користувачі мереж помітили, що цей трек дуже схожий на пісню української співачки Міки Ньютон «У полоні», яка побачила світ ще в 2005 році. Вперше про це почали говорити ще в березні, а нині скандал розгорівся з новою силою.

В мережі порівнюють дві пісні та пишуть, що Лорін «вкрала композицію в української виконавиці». «Боже мій, це одна і та ж пісня!», «Справді, дуже схоже», «Це не просто схоже, це одна і та ж пісня!», «Ну, нарешті, я вже місяць не можу зрозуміти, яку пісню вона мені нагадує», «Походу буде скандал», – пишуть користувачі з різних країн світу.

Міка Ньютон в березні, коли почав розгоратися скандал, на своїй сторінці в соцмережі прокоментувала ситуацію: «Життя надто коротке, щоб сперечатися за пісні, звучать вони однаково чи ні. Хтось з вас думає, що так, хтось – ні. Моя пісня вийшла 2005 року. Будь ласка, припиніть закидати мене повідомленнями і відмітками. Давайте підтримувати одне одного!».

Нагадаємо, шведська співачка Лорін вже ставала переможницею пісенного конкурсу в 2012 році, а нині випробовує удачу вдруге. Букмейкери пророкують їй перемогу на цьогорічному Євробачені.

Читайте також: Ріші Сунак на прийомі у себе вдома засвітив співачку Руслану та згадав про Зеленського

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: