Настя Каменських після трагічної новини звернулася до українців (фото)

Перші півроку співачка уникала найскладнішого періоду, виїхавши до Іспанії
фото ілюстративне

Відома співачка Настя Каменських розповіла, що її мотивує після найскладніших для кожного українця днів

Популярна українська співачка Настя Каменських , яка влаштувала цілий тур українськими містами, вирішила висловитися про свої переживання після обстрілу окупантів та опублікувала пост в Instagram в якому звернулася до українцівю

Як відомо, перші півроку співачка уникала найскладнішого періоду, виїхавши до Іспанії.

 

настя каменських.jpg (63 KB)

«Вечір в Ужгороді змінився почуттями розпачу та болю після ранкових новин. Війна продовжується, і нам не можна про це забувати. Тому кожен день ми з вами маємо збиратися з силами та продовжувати боротьбу, кожен на своєму місці.

Наші захисники повинні відчувати надійний тил і ми можемо зробити все, щоб його забезпечити. І наша Україна обов'язково розквітне, як цей чарівний бузок з Ужгорода» –  написала Каменських під кадром.

Вона подякувала всім, хто підтримує її та допомагає далі їздити турами та виступати, адже це має наблизити перемогу.

До слова, співачка Настя Каменських, яка вперше після новини про те, що втратила голос, виступила на великій сцені, під час виступу поспілкувалася із шанувальниками, відповівши на їхні запитання.

Ще раніше, Настя Каменських вперше після заяви про втрату голосу, вийшла на велику сцену. Виконавиця взяла участь у благодійному концерті «Музика війни». За словами артистки, її запросили виконати декілька пісень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: