Tvorchi в ефірі Євробачення емоційно відреагували на обстріл рідного Тернополя

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Напередодні виходу на сцену музиканти написали в соцмережі, що в цей момент Росія обстрілює їхнє рідне місто

У Ліверпулі триває фінал конкурсу Євробачення, який цьогоріч проходить у Великій Британії від імені України. Наш гурт Tvorchi виступив під номером 19.

Напередодні виходу на сцену музиканти написали на своїй сторінці в соцмережі, що в цей момент Росія обстрілює їхнє рідне місто – Тернопіль. Пізніше, після виступу всіх учасників, камера вихопила наших музикантів в залі серед інших музикантів. Хлопці тримали в руках лист паперу, на якому було від руки написано великими літерами «Тернопіль».

Нагадаємо, під час повітряної тривоги ввечері 13 травня у Тернопільській області пролунали вибухи. Згодом голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко повідомив про приліт в промзону Тернополя, а мер Тернополя Сергій Надал уточнив, що у місті загорілася нежитлова будівля. На місці працюють рятувальники.

Нагадаємо, пісня Tvorchi на Євробаченні Heart of Steel була написана навесні 2022 року, коли відбувалася блокада захисників на «Азовсталі» у Маріуполі. Ці тяжкі події не залишили байдужими учасників гурту. Невипадково провідна метафора у тексті пісні – «сталеве серце». Композиція виконується англійською мовою із фрагментами українською. «Світ палає, а ти – дій»: один із головних україномовних закликів у треку. У фіналі треку артисти прагнуть передати почуття боротьби та момент подолання труднощів усупереч будь-яким перепонам. Своїм треком вони закликають бути рішучими і діяти, як це робить сьогодні український народ у боротьбі.

Читайте також: Учасник Євробачення від Молдови під час виступу прокричав звернення до українців

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: