Ані Лорак на колінах в центрі Москви оголосила про нове життя

фото з відкритих джерел

Співачка намагалася «підігріти» інтерес до свого нового альбому

На фан-сторінці української співачки Ані Лорак, яка незважаючи на війну, продовжує будувати музичну кар’єру в Москві, з’явилася серія дивних відео. Виконавиця на колінах повзає по землі, висаджуючи під прицілами фотокамер квіти.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

Дія відбувається в Ботанічному саду, куди запросили російських журналістів на презентацію нового альбому артистки. З лопатою в руках Лорак намагалася «підігріти» інтерес до своєї творчості.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

Російські ЗМІ «співають», що такий вчинок виконавиці «дуже символічний». Мовляв, співачка починає нове життя. «Можна сказати, з днем народження! Здорово, що є можливість дати життя новій квіточці», – щебече Лорак російській пресі. На своїй офіційній сторінці в Інстаграм Лорак і словом не обмовилася про нове життя – своє та квіточок.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Новостной фан-аккаунт AL 💙 (@anilorak_dobro)

Раніше «Главком» писав, що продюсер Ігор Кондратюк в інтерв’ю поділився своїми думками про майбутнє співачки Ані Лорак, яка продовжує музичну кар’єру в Росії: росіяни витруть об неї ноги. Кондратюк припустив, чому так болісно українці сприймають зраду Ані Лорак: «Вона була досить знаковою артисткою в шоу-бізнесі». Ігор також звертає увагу, що, крім відомої української співачки, про яку постійно говорять, в Росії мешкає кілька мільйонів українців: «Однак я не бачив жодної демонстрації. Чому ми говоримо тільки про Ані Лорак? Маса людей жує соплі».

Читайте також: Скандал на Євробаченні. Співачка Руслана виступить на конкурсі, однак є нюанс

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: