Тіна Кароль у вогняній сукні з глибоким декольте викликала фурор на Євробаченні

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Виконавиця вийшла на сцену з піснею, яку співала 18 років тому

У Ліверпулі відбувається гранд-фінал «Євробачення-2023». Співачка Тіна Кароль з’явилася на сцені через 18 років після участі у пісенному конкурсі.  

З піснею Show me your love виконавиця представляла Україну на «Євробаченні 2006» у Греції, де посіла сьоме місце. У фіналі конкурсу в Ліверпулі співачка знову виконала свій хіт Show me your Love, однак у новому аранжуванні.

Зазнала змін не тільки пісня, а й вбрання співачки. На сцені у Ліверпулі Тіна з'явилася у яскравій червоній сукні з вирізами у формі серця та глибоким декольте, що прикрашені розсипом стразів. Образ доповнили мереживні червоні рукавички та колготки з блискітками. Вбрання для співачки створив український дизайнер Frolov.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от FROLOV (@frolovheart)

Раніше «Главком» писав, що кілька днів тому співачка пожалілася, що з її сценічним номером виникли деякі труднощі, тож його довелося змінити. «Змінили номер, першу частину трішки, бо виникли проблеми. Став ще кращим. Якщо доля кидає виклик – сприймай це і дій. Не бійся нічого раніше, ніж це станеться», – написала Тіна в соцмережі.

Пізніше Кароль на своєму ютуб-каналі показала залаштунки Євробачення: зустріч з Юлією Саніною, Русланою та Андрієм Данилком.

Читайте також: Слава Україні! Українські топ-зірки феєрично запалили на гранд-фіналі Євробачення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: