Олена Зеленська виклала в мережу емоційний допис: На плечі випало забагато

Зеленська: Не одна – мільйони українських мам другий рік поспіль роблять неймовірне
фото з відкритих джерел

Перша леді привітала українок з днем мам

Перша леді України Олена Зеленська на своїй сторінці в Інстаграм виклала емоційне привітання українкам з Днем матері. Свій допис дружина президента Зеленського доповнила серією світлин, зроблених під час війни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

«На плечі українських мам випало забагато. Хтось чекає з фронту чоловіка, сина чи дочку. Чекає щовечора бодай голосу в телефоні. Інша українська мама навчилася жити в чужій країні, знайшла садочок і школу, вивчила мову, щоб розуміти дитячого лікаря. Знайшла в собі сили вкладати спати малих, обіцяючи їм завтра хороший день. Іще одна українська мама навчилась посеред ночі вдягати дитину й бігти у сховище – так, щоб малюк на ранок навіть не пам‘ятав, що спав не в своєму ліжечку. Вона теж робить усе, аби дитина не пам’ятала війни», – йдеться в повідомленні Зеленської на її сторінці в Інстаграм.

«Не одна – мільйони українських мам другий рік поспіль роблять неймовірне. З Днем матері кожну з вас – тих, що під час війни бережуть дитинство своїх дітей», – привітала українок Олена Зеленська.

Раніше «Главком» писав, що дизайнерка, яка одягає Олену Зеленську для публічних виходів, розповіла, як та обирає вбрання.

Читайте також: Євробачення-2023: хто поставив Україні найвищі та найнижчі бали

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: