Андрій Данилко зізнався, чи спілкується з російськими артистами

Данилко не може збагнути, як можна втопити в грошах та розкоші свою совість
фото з відкритих джерел

Співак обірвав усі зв'язки зі своїм близьким другом Філіпом Кіркоровим

Раніше співак Андрій Данилко (відомий під жіночим сценічним іменем Вєрки Сердючки) спілкувався з багатьма російськими артистами, а з деякими навіть тісно дружив. Проте його взаємини з росіянами після повномасштабної війни змінилися. У новому інтерв’ю Андрій зізнався, що після 24 лютого 2022 року навіть не намагався зв’язатися з російськими зірками.

Чоловік не може збагнути, як можна втопити в грошах та розкоші свою совість. Данилко наголосив, що у спілкування з артистами країни-агресорки не було сенсу, адже всі його прогнози щодо конкретних людей абсолютно справдилися. Хто продавався раніше, продається й зараз. Зі своїм близьким другом Філіпом Кіркоровим співак узагалі обірвав усі зв’язки, але не хоче вдаватися в деталі через повагу до багатьох років щирої дружби.

«У нас були такі прекрасні стосунки, але в пам’ять про нашу дружбу я не хочу розповідати. Якби я його побачив, я б поговорив з ним про це (війну – «Главком»). Звичайно, я цього не підтримую та ніколи не підтримаю (продажних артистів, які підтримують Кремль  – «Главком»). Я не зможу цього пробачити», – поділився український артист.

Раніше Данилко зізнався, що першим зробить, приїхавши до Москви.

Крім того, Данилко в інтерв'ю російській журналістці розповів, як закохувався в Путіна.

Читайте також: Данилко пояснив, чому на Євробаченні йому не дозволили проспівати «раша гудбай»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: