Натякав на інтим: Вадим Олійник розповів шокуючі речі про Кіркорова

Український співак Вадим Олійник
фото: oleynikvadim/Instagram

Кіркоров домагався його з питаннями про особисте життя

Український співак, відомий як ексучасник дуету «ДіО фільми» Вадим Олійник розповів, що отримував натяки на інтимні стосунки від російського артиста. Виявляється, Філіп Кіркоров розраховував на близькі стосунки з багатьма представниками українського шоубізнесу. Про це Вадим Олійник заявив в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Вадим Олійник розповів, що на «Новій хвилі» в Юрмалі 2014 року Кіркоров домагався його з питаннями про особисте життя. Потім поцікавився, чому український виконавець продовжує зустрічатися з дівчатами, і отримав різку відповідь про сексуальну орієнтацію Олійник. Однак це не завадило російському співаку проявляти знаки уваги та «порадувати» Вадима незвичайними подарунками. 

«Було дуже дивно, що він подарував мені велосипед. На ньому навіть було написано «Вадим Олійник «ДіА фільми». Саме з буквою «А», а не «О»», – сказав український артист.

Крім того, щоб розвіяти чутки про бісексуальність, Олійник сказав, що він «натурал до мозку кісток» і мав стосунки лише з дівчатами. Тепер його серце теж зайняте. 

Читайте також: «Я став актором дубляжу» – Вадим Олійник розповів чим займається наразі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: