Джонні Депп звернувся до росіян і побажав їм «берегти себе» – ЗМІ

Джонні Депп може приїхати до Росії
фото з відкритих джерел

Подія сталася на тлі чуток про приїзд актора до РФ

Американський актор Джонні Депп звернувся до росіян з екранів перед показом фільму «Жанна Дюбаррі», де зіграв головну роль. У короткому відео зірка побажав глядачам з РФ «берегти себе», пише obozrevatel. 

Як заявили глядачі, перед показом «Жанни Дюбаррі» їм показали звернення Деппа, який побажав громадянам країни-терористки приємного перегляду та порадив бути обережними.

«Це Джонні Депп. Дуже дякую, що знайшли час переглянути наш фільм «Жанна Дюбаррі». Я ним дуже пишаюся і сподіваюся, що ви отримаєте задоволення. Бережіть себе і до зустрічі», – сказав американець. 

Стрічку з зіркою без перешкод показують у Росії, де заявляли, що іноземні фільми їм не потрібні, а вітчизняний кінематограф працює не гірше, ніж Голлівуд.

Зауважимо, що Джонні Депп вже понад рік ігнорує війну в Україні та займається виключно налагоджуванням своєї карʼєри.

До слова, днями росіяни заявили, що він приїде в РФ, щоб записати спільний трек з місцевим гуртом та проїхатися російськими містами.

За це йому нібито пообіцяли $370 тисяч. Офіційно чутки артист не коментував, проте можна припустити, що його слова «до зустрічі» могли бути підтвердженням намірів актора погостювати в Росії.

Нагадуємо, що ЗМІ назвали компанії, які отримали рекордний прибуток у Росії торік.

Зазначимо, що Стівен Дойтерс помічник  голлівудського актора Джонні Деппа спростував інформацію про нібито його візит до Росії. А Відео, де актор нібито звертається до росіян, насправді було зняте для світового прокату фільму.

Читайте також: Росія потрібна Америці? Спростовуємо поширені міфи

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: