Данилко в інтерв'ю російській журналістці розповів, як закохувався в Путіна

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Андрій Данилко зізнався, що не вірив в перемогу Зеленського на виборах: Думав, це договірняк

Музикант Андрій Данилко в інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій для її ютуб-каналу «Скажи Гордєєві» розповів про знайомство з Путіним та стосунки з Володимиром Зеленським.

Андрій Данилко познайомився із Путіним на музичному фестивалі «Слов'янський базар», який проходив у Вітебську у 2012 році. Артист зізнався, що за першої зустрічі президент Росії справив на нього враження сором'язливої ​​людини.

«На мене він тоді справив гарне враження, – згадує першу зустріч з кремлівським агресором музикант. – Зло дуже оманливе, воно закохує у себе. Коли я думаю, як виглядає біда, я дивлюся на фотографію Путіна. Це біда – для українського народу, для російського, для всіх. При тій зустрічі він ніби соромився, мені підливали кримські вина, а він не пив, лише губив і підхихикував. Ось він закохує у себе, треба бути дуже акуратним із такими людьми. Це я зрозумів пізніше».

«Мені б дуже хотілося, щоб він таки постав перед судом, – продовжив Данилко. – Як і Скабєєва, Соловйов, Кисельов. Ставлення українців до росіян зараз – це ненависть. А що може бути інше?».

 «Із Зеленським я добре знайомий, ми випивали разом, у нас були таємниці, мені завжди було з ним комфортно працювати, – розповів Данилко про свої стосунки з українським президентом. – У нас не було особливої ​​дружби, але ми ставилися один до одного з повагою. Я не вірив, що він стане президентом. Думав, що це договірняк, і така посада не може просто так дістатись».

Данилко також розповів, як ставиться до слави: «Я спеціально ніколи не хотів комусь сподобатися. Звичайно, мені приємно, коли всі задоволені, я засмучуюсь, коли я роблю погано. Але від слави я не залежний. При цьому мені подобається бути забезпеченим, я завжди хотів бути багатим. Я дуже скромно живу, я раціональний у витратах, у мене нормальна машина, нормальний телефон. Якби зараз Вєрка Сердючка зупинила свою концертну діяльність, я міг би прожити все життя, не працюючи. Я так міг зробити ще 2003 року. Я не приховую, що багато заробляв. Хто був на моїх концертах, знає: я ніколи не халтурю».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: