«Я став актором дубляжу» – Вадим Олійник розповів чим займається наразі

«Мені дуже сподобалось, я почав працювати і я побачив в цьому свій розвиток, розвиток творчої людини, розвиток української мови, акторські здобутки»
фото з відкритих джерел

Олійник займається дубляжем та озвучкою фільмів в одній із компаній

Український співак Вадим Олійник, раніше відомий як виконавець гурту «ДіО. Фільми», розповів, куди зник та де зараз живе. Про це він поділився в інтерв’ю Славі Дьоміну.

«Я зараз знаходжусь в Сумській області, в місті Буринь. Я зараз приїхав до батьків своєї дівчини на один день. Тому я зараз тут», – повідомив співак.

Відомо, що з початку повномасштабної війни Вадим Олійник півтора року активно займався волонтерством і майже не напрацював свою зіркову кар’єру. 

«Я тобі відкрию таємницю. За ці півтора роки, я став актором дубляжу та озвучки. Так склалися зірки», – сказав Вадим.

Олійник повідомив, що роботу йому запропонували і він вирішив спробувати.

«Мені дуже сподобалось, я почав працювати і я побачив в цьому свій розвиток, розвиток творчої людини, розвиток української мови, акторські здобутки. Пішло класно і я відчуваю в цьому теж класне направлення. Бачу в цьому свої подальші дії та кроки», – сказав Вадим Олійник.

Він також уточнив, що займається дубляжем та озвучкою фільмів в одній із компаній. Однак в якій саме співак не уточнив, оскільки не знає чи можна розголошувати цю інформацію.

«Ми озвучили близько 300 фільмів за рік. Саме студія акторів, тому що там я не один є. Нас там 5 хлопців та 5 дівчат озвучуємо. Це робота кожен день. Тобі присилають фільм і ти починає працювати над своїм героєм, дивитися його, вивчати і писати репліки», – зазначив Олійник.

Співак також розповів, що вже рік працює в новій сфері.

Читайте також: Актор Цимбалюк «пройшовся» по чоловіках-утікачах

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: