Данилко пояснив, чому на Євробаченні йому не дозволили проспівати «раша гудбай»

Скріншот відео
Фото: соцмережі

Андрій Данилко пояснив, чому в Ліверпулі його попросили заспівати, «як у 2007 році»

Музикант Андрій Данилко, який феєрично виступив у фіналі Євробачення у Ліверпулі зі своїм хітом, з ким став срібним призером пісенного конкурсу в 2007 році, в інтерв'ю Радіо Свобода розповів, що організатори попросили його не співати «раша гудбай».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

«Ви ж бачите, як було з тим самим Оскаром. Вони не те щоб не підтримують. Вони мають свою програму. Це фестиваль, де вони намагаються об'єднувати людей та порушувати важливі теми. Вони дуже люблять нас, але «Андрію, прохання, щоб був текст, який був у 2007 році». Хотілося б заспівати «раша гудбай», але це не мій сольний концерт. Люди приїжджають на цей конкурс розважатися», – пояснив Данилко.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от VERKA SERDUCHKA OFFICIAL (@v_serduchka)

Раніше «Главком» писав, що народна улюблениця Вєрка Сердючка приготувала для єврофанів приголомшливий виступ у Ліверпулі. На сцені із артисткою з’явилася велика команда танцюристів та вокалістів. А сценічна мама виконавиці, артистка Інна Бєлоконь у фіналі Євробачення зіграла на бас-гітарі. Вєрка так емоційно виплясувала на сцені, що її взуття полетіло у глядацьку залу.

Читайте також: Потап розповів, як вдалося знову чкурнути за кордон: В мене дуже великі зв'язки

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: