«Полетів в голову пакет з соком»: Полякова пригадала свої стосунки з екскоханим

Оля Полякова
фото з відкритих джерел

Колишній бойфренд співачки був настільки ревнивий, що навіть не давав артистці дивитися на офіціантів 

Українська співачка Оля Полякова продовжує ділитися захоплюючими деталями зі своїх минулих романтичних зв'язків. В новому випуску проєкту «Дорослі дівчата», Полякова розповіла про часи, коли її екскоханий був настільки ревнивим, що забороняв їй навіть звертати увагу на офіціантів.

«У мене колись був дуже ревнивий хлопець. Коли ми були у ресторані, я навіть не могла подивитися на офіціантів. І одного разу, коли я підняла очі на офіціанта, щоб щось сказати, він раптово кинув в мене пакет з соком...», - розповіла співачка.

Зірка зізнається, що розуміла, що така поведінка обранця не є нормальною. Але в той період, коли їй було всього 16 років, вона боялася розповісти про цю ситуацію мамі і не мала належних орієнтирів.

«У мене не було орієнтирів. Мені було 16 років. Я розуміла, що це не нормально. Я потім пішла... Після чого мені спалили хату і розбили голову. Але поки не йшла, мені паперовий пакет в голову летів… Якби я розповіла мамі… Це, до речі, про те, як важливо створити відверті стосунки зі своїми дітьми. Тому що я мамі цього не розповідала. Якби я мамі розповіла, вона б пішла й сама йому голову відірвала. Але я про це мовчала. Чого? А фіг його знає, бо голови не було. Була дурна», - сказала Полякова.

Раніше повідомлялося, що Алан Бадоєв, видатний український режисер та сценарист, знову занурюється у світ творчості після довгого періоду відсутності на знімальному майданчику через повномасштабне вторгнення РФ. Цього разу він знімає відеокліп для співачки Олі Полякової

Також нещодавно українська співачка Оля Полякова виступала в Іспанії. На сцену до співачки вийшов фанат, а вона подарувала йому пляшку шампанського. Втім, чоловік вирішив не забирати сюрприз від Полякової додому. Замість цього фан відкрив пляшку та почав обливати шампанським усіх глядачів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: