3 тисячі доларів: Тейлор Свіфт загрожує штраф

Американська співачка Тейлор Свіфт
фото: Associated Press

Співачку нібито 32 рази притягували до кримінальної відповідальності 

Тейлор Свіфт оштрафували на тисячі доларів за сміття, залишене біля її будинку в Нью-Йорку. Про це повідомляє The New York Post.

33-річна співачка нібито була оштрафована 32 рази на загальну суму 3010 доларів США (2370 фунтів стерлінгів) за те, що не підтримувала територію перед своєю будівлею в чистоті. 

Штрафи, які були виписані Департаментом санітарії Нью-Йорка, були накладені на Тейлор в період з січня 2018 року по січень 2023 року. Повідомляється, що інспектори були незадоволені брудними тротуарами біля триповерхового таунхаусу співачки.

За даними The New York Post, територія біля будинку Свіфт в Трайбеці була повна купи газет, пляшок, картону та серветок. Видання повідомило, що на підлозі також розкиданий вміст попільнички і пачка сигарет.

Нагадаємо, що американська співачка Тейлор Свіфт виступала в Чикаго. Концерт відомої артистки сміливо можна назвати велелюдним. Під час заходу не обійшлося без неочікуваного – до рота Свіфт випадково влетів жук. Артистка довго не замислювалась над тим, що робити, а взяла й проковтнула комаху.

Тисячі людей захоплено дивилися, а що ж буде далі. Артистка спокійно відвернулася, прокашлялась та зіронізувала, що, мовляв, було дуже смачно. Після цього американська зірка продовжила співати

Читайте також: Голова ОСББ побив чоловіка через те, що той звертався до нього без поваги

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: