«Люлі-люлі». Маша Кондратенко постала в новому кліпі без спіднього

«Ми всі маємо думати про наш ментальний стан зараз і об'єднуватись», – закликає чарівна Маша
фото з відкритих джерел

У відео виконавиця задіяла самоіронію як інструмент в подоланні негативу

Акторка серіалу «Школа», співачка Маша Кондратенко потішила прихильників новою запальною новинкою. Артистка презентувала композицію «Люлі-люлі» та яскраве іронічне відео до неї.

Кондратенко каже, що нова пісня першою чергою спрямована на підняття бойового настрою наших людей, та наголошує, що дуже важливо долати бар'єри та невпинно рухатися своїм шляхом.

У відео Кондратенко вдалася до самоіронії як інструменту в подоланні негативу. У кліпі ми бачимо дівчину, яку готують до виступу на величезній сцені, але виступати доводиться посеред парку без глядачів.

Пішоходи, яких зіграли популярні блогери, проходять повз та здивовано спостерігають за ексцентричною артисткою.

Наприкінці відео всі приєднуються до Маші, натякаючи, що завжди знайдуться люди, кому до душі те, що ти робиш.

У відео є карикатура на збірний образ диванного критика, діяльність якого спрямована лише на руйнування та демотивацію. Але, як з’ясовується, це фанат Маші.

«В цьому кліпі я висміюю образ людини, яка не має чим зайнятись і надає собі право засуджувати прояв творчості будь-кого. Бо так не повинно бути. Ми всі маємо думати про наш ментальний стан зараз і об'єднуватись, а не робити все навпаки», – прокоментувала Маша.

Додамо, що пісня української співачки Маші Кондратенко «Ванька-встанька» шокувала російських пропагандистів. Їх обурив виступ артистки у шоу «95 квартал».

Раніше «Главком» писав, що «Ванька-встанька» – жартівливий хіт про те, що російським окупантам краще забиратися з української землі, інакше їх доправлять додому у чорних пакетах.

Нагадаємо, росіяни почали красти в українців популярні пісні про війну. 

Раніше пісня про російського окупанта «Ваньку-встаньку» очолила рейтинг українських хітів в YouTube. За два тижні кліп набрав 2,4 млн переглядів.

Читайте також: «Приготуй собі пакет»: пісня про російського окупанта очолила рейтинг на Youtube (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: