Стало відомо, скільки Бейонсе та інші співаки отримують за свої виступи

Бейонсе виступала на відкритті готелю в Дубаї і отримала за це $24 мільйони
фото: beyonce.com

Бейонсе вважається однією з найбільш високооплачуваних артисток

Американський репер Flo Rida готовий виступити на закритих заходах у США за $300 тисяч. Однак ця сума може бути в рази більшою і доходити до $1 мільйона якщо реперу доведеться виїхати за кордон на приватну вечірку. Про це повідомляє журналіст Еван Оснос. 

Натомість Бейонсе вважається однією з найбільш високооплачуваних артисток. Нещодавно вона виступала на відкритті готелю в Дубаї і отримала за це $24 мільйони. Тому поява зірки на вечірці коштує дуже дорого. 

За словами журналіста, британського співака Рода Стюарта можна запросити на корпоративні заходи, вартість яких коливаєтьс, я в межах $1 мільйон 250 тисяч.

Нагадаємо, що рішення відомої співачки Бейонсе розпочати свій світовий тур Renaissance зі Стокгольма вплинуло на рівень інфляції у Швеції.

Згідно з даними видання, світовий тур суперзірки Renaissance  розпочався на Національній арені у Стокгольмі. Перші два концерти Бейонсе, які відбулись 11 і 12 травня, відвідали не менше 46 тисяч людей – багато хто з фанів приїхав до Швеції безпосередньо заради цих концертів, що, своєю чергою, позначилося на цінах у готелях та ресторанах.

Читайте також: Моніка Беллуччі розповіла про стосунки з Тімом Бертоном

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: