Аріани Гранде розлучається з чоловіком – причина

Аріана Гранде з Далтоном Гомесом
фото: instagram/arianagrande/

Аріана і Далтон були «всім» один для одного, але їхні розбіжності стали очевидними після зняття обмежень через коронавірус

Після того, як відома американська співачка Аріана Гранде з'явилася на Вімблдоні з Ендрю Гарфілдом замість чоловіка, в мережі поповзли чутки, що вона розлучається з Далтоном Гомесом. Спочатку співачку сфотографували без обручки, після чого інсайдер підтвердив розрив пари. Тепер з'явилися нові подробиці розлучення, пише bilshe.com.

Аріана і Далтон були «всім» один для одного, але їхні розбіжності стали очевидними після зняття обмежень через коронавірус. За словами його близьких, чоловік був «розгублений» щодо їх стосунків зі співачкою, оскільки під час пандемії він не стикався з її напруженим графіком і папараці. Як повідомляється, їхній шлюб розпався в грудні, коли дівчина поїхала до Англії на знімання фільму Wicked.  

У січні вони розійшлися мирним шляхом і стали жити окремо. У травні Аріана і Далтон вирішили дати своєму шлюбу ще один шанс. Вони провели разом два тижні, але врешті-решт розлучилися. 

Нагадаємо, що пара була у шлюбі близько двох років.

Читайте також: Сім років шлюбу: Софія Вергара і Джо Манганьєлло розлучаються

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: