Наталка Денисенко відреагувала на критику хейтерів свого фото в купальнику

Наталка Денисенко
фото: Instagram

Зірка зовсім не засмутилася через такі коментарі, а навпаки подякувала хейтерам

Українська акторка Наталка Денисенко натрапила на хвилю критики в мережі після того, як опублікувала фотографію з відпочинку в Туреччині, де вона була в купальнику.

Перед своїм поверненням до України, знаменитість поділилася знімком у відвертому мінібікіні білого кольору, що надавав мінімального покриття її грудям. Після цього коментатори заполонили її профіль негативними відгуками щодо її зовнішності та висловили звинувачення за публікацію такого відвертого контенту.

У коментарях користувачі соцмереж буквально ділилися своїми злісними коментарями: «Купальник жахливий», «тобі в ньому, некрасиво, антисекс», «це точно купальник?», «своє тіло потрібно показувати чоловікові, а не всьому світу».

Однак зірка зовсім не засмутилася через такі коментарі, а навпаки подякувала хейтерам.

«Дякую всім хейтерам за таку активність під моїм попереднім дописом. Сумно, звичайно, що незвичний купальник і природне підтягнуте тіло викликають у людей бажання писати колючі коментарі, але це навіть повеселило (бо я точно знаю, що саме спонукає людей писати подібне), адже найголовніше для мене те, що сказав про ці фото мій чоловік!», – написала акторка.

Раніше повідомлялося, що українська ведуча Леся Нікітюк потрапила у скандал через свою рекламу. Телеведуча показала рекламу мережі ресторанів KFC, яка продовжує торгувати в Росії та отримала за це критику. 

Читайте також: Зрадниця Тодоренко продемонструвала своє цинічне ставлення до ракетної атаки на Одесу

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: