«Злочинці» з копитами змусили побігати поліцію Вашингтону

Одну із тварин, яка втікла з трейлера і досі шукають
фото із відкритих джерел

Чотири зебри влаштували втечу з трейлера, що персувався неподалік Вашингтону

Чотири зебри, яких перевозили у трейлері, вирвалися на волю і спробували втекти від поліцейських, повідомив представник поліції Вашингтона Рік Джонсон у Twitter (X). Інцидент стався на шосе I-90 поблизу округу Кінг.

«Чотири приватні зебри, яких перевозили у трейлері, вирвалися на волю на автостраді штату Вашингтон. Після упіймання їх помістили до обгородженого вольєру», – йдеться у публікації.

 

За інформацією поліції, три зебри вдалося спіймати. Уточнюється, що одна з тварин є лошатом. Ще одна зебра, як і раніше, ховається.

Джонсон зізнався, що ніколи не бачив нічого подібного за 33 роки роботи у поліції. «Як тільки ми знайдемо останнню тварину ця історія залишиться гарною згадкою про пригоди. Наразі ми маємо три з чотирьох втікачів-тварин», – пояснив у коментарях до свого посту у соцмережі Джонсон. Спійманих тварин помістили у вольєр, зоозахисники тимчасово візьмуть на себе їхнє утримання. Як повідомляє видання, усі тварини є приватною власністю і далі буде вирішено що робити із тваринами. 

Раніше українські науковці зі станції «Академік Вернадський» зняли на відео, як кити в Антарктиді виринають з води та крутяться над океаном. Відповідні кадри опублікував Національний антарктичний науковий центр.

Читайте також: У Лондоні коні втекли від Королівської гвардії і пробіглися центром: є постраждалі

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: