На концерті Полякової в Іспанії сталася курйозна ситуація (відео)

На сцену до Полякової вийшов фанат, а вона подарувала йому пляшку шампанського
фото: скріншот

Зірка на концерті подарувала найактивнішому слухачу пляшку шампанського, втім, він почав поливати алкоголем аудиторію та саму артистку

Нещодавно українська співачка Оля Полякова виступала в Іспанії. На сцену до співачки вийшов фанат, а вона подарувала йому пляшку шампанського. 

Втім, чоловік вирішив не забирати сюрприз від Полякової додому. Замість цього фан відкрив пляшку та почав обливати шампанським усіх глядачів. 

Оля Полякова декілька разів намагалася увернутися від напою, а потім взагалі почала заспокоювати фаната.

Цей момент потрапив на відео. Глядачі зняли курйоз та вже поділилися роликом у TikTok. Як виявилося, чоловік навіть залив шампанським апаратуру.

«Оля подарувала найактивнішому глядачу пляшку шампанського. А він вирішив, що усі у залі хочуть випити. І таке буває. Я ховалася, бо не хотіла бути липкою та алкогольною. Але апаратуру залив», - поділилася авторка відео.

Помітно, що Полякова була здивована. Вона жестами показувала чоловіку, що йому не варто поливати людей алкоголем. Замість цього співачка радила фану залишити шампанське, аби його випити.

@inna_danish І таке буває ) Я ховалася , бо не хотіла бути липкою та алкогольною . Але апарутуру залив ) #концерт #оля #полякова #іспанія #аліканте ♬ оригинальный звук - Інна Даніш 🇺🇦🇪🇸

Раніше українська співачка Оля Полякова дала різку відповідь хейтерам, які засудили її за підтримку ЛГБТ-представників та за очолення української колони на ЛГБТ-марші у Великій Британії.

Також Оля Полякова назвала суму, яку задонатила на ЗСУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: