Щось красиве для Олі Полякової: Алан Бадоєв заінтригував майбутнім кліпом для співачки

Алан Бадоєв
фото з відкритих джерел

Цей проєкт стане першою відеороботою режисера для Олі Полякової протягом останніх чотирьох років

Алан Бадоєв, видатний український режисер та сценарист, знову занурюється у світ творчості після довгого періоду відсутності на знімальному майданчику через повномасштабне вторгнення РФ. Цього разу він знімає відеокліп для співачки Олі Полякової. У своєму Instagram Бадоєв поділився знімками з місця зйомок.

«Сьогодні такий класний ранок. Сьогодні я вперше за півтора року вирушив на знімальний майданчик, - говорить у відеозверненні Алан Бадоєв. - Будемо робити щось дуже красиве для Олі Полякової. Думали щось маленьке відзняти, але вийшло трішечки мінімалізм по-бадоєвськи», - прокоментував режисер. 

Зазначається, що цей проєкт стане першою відеороботою режисера для Олі Полякової протягом останніх чотирьох років. Раніше, він зняв для артистки кліпи «О Боже, как больно» та «Лед тронулся» («Рай на землі»).

З початку повномасштабної війни Алан Бадоєв засудив російську агресію та відмовився співпрацювати з артистами з країни-окупанта. Понад рік режисер працював над документальним фільмом «Довга доба», в якому розповість війну Росії проти України очима українців. Наприкінці квітня він також зняв відео для Макса Барських на вулицях Києва.

Щось красиве для Олі Полякової: Алан Бадоєв заінтригував майбутнім кліпом для співачки фото 1
Щось красиве для Олі Полякової: Алан Бадоєв заінтригував майбутнім кліпом для співачки фото 2

Сама ж співачка повідомила, що майбутній кліп стане для неї дуже символічним, а образ - непритаманним для творчості Полякової. 

Раніше повідомлялося, що нещодавно українська співачка Оля Полякова виступала в Іспанії. На сцену до співачки вийшов фанат, а вона подарувала йому пляшку шампанського. Втім, чоловік вирішив не забирати сюрприз від Полякової додому. Замість цього фан відкрив пляшку та почав обливати шампанським усіх глядачів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: