Дружина ізраїльського прем'єра потрапила у курйозну ситуацію через фотошоп (фото)

Прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу та його дружина Сара (у центрі) святкують пасхальний седер з солдатами ЦАХАЛу в Єрусламі, 22 квітня 2024 року
фото: GPO

Сара Нетаньягу стала молодшою на 20 років завдяки фотошопу

Нещодавно в Єрусалимі відбувся захід за участі військовослужбовців Ізраїлю та сім'ї прем'єра Беньяміна Нетаньягу. Після закінчення вечора дружина прем’єр-міністра, Сара Нетаньягу, завантажила своє фото в Інстаграм, проте користувачі одразу звернули увагу на раптові зміни у зовнішності Сари Нетаньягу, повідомляє Times of Israel.

Як стало відомо, родина ізраїльського прем'єра Беньяміна Нетаньягу провела Седер Песах (єврейська ритуальна трапеза - ред.) в готелі Waldorf Astoria в Єрусалимі, де вони прийняли так званих солдатів-одинаків, військовослужбовців, чиї родини живуть за кордоном.

Офіційний акаунт прем’єр-міністра в X (Twitter) опублікував фотографію пари, яка стоїть із солдатами, тримаючи в руках фотографію 133 заручників, яких утримують в Газі.

Згодом Сара Нетаньягу на своїй особистій сторінці в Instagram теж опублікувала фото, проте вже інше, на якому вона разом із чоловіком тримає світлини солдатів, які в полоні.

Однак користувачі соціальних мереж швидко відзначили різкі відмінності між двома зображеннями Нетаньягу. На світлині з чоловіком дружина прем'єра «різко» стала молодшою на 20 років.

Ліворуч: відредагована фотографія, опублікована в приватному Instagram дружини прем'єра. Праворуч: об'єктивна картинка, опублікована в держакаунті прем'єр-міністра
Ліворуч: відредагована фотографія, опублікована в приватному Instagram дружини прем'єра. Праворуч: об'єктивна картинка, опублікована в держакаунті прем'єр-міністра

Фото зовсім не відповідало відео з заходу та оригінальним фотографіям, які теж публікувалися після заходу.

Громадський, антиурядовий активіст Урі Брейтман опублікував колаж і написав: «Сара Нетаньяху до і після. Будь-яка спроба спотворити правду, збрехати суспільству та вигадати сфабриковану реальність – зустрінеться з громадською огидою».

Журналіст Урі Місгав також приєднався: «Це не смішно. Це мене лякає. Світ фотошопу та ретуші. Найсумніший Великдень за всю історію. І вони святкують у Waldorf Astoria, намагаючись приховати це від публіки».

Після глузування та критики фото було видалено.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що Ізраїль найближчими днями посилить дипломатичний і військовий тиск на терористичну організацію ХАМАС через відмову звільнити заручників. 

До слова, Беньямін Нетаньягу заявив, що дата початку військової операції в Рафаху вже визначена. Нетаньягу заявив, що ця операція необхідна для перемоги у війні з ХАМАС.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: